Legfrissebb híreink

"Vigyázz a tűzzel" c. tűzvédelmi oktató jellegű bábelőadásunk sikeres premierje után a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ajánlását is megkaptuk. Ők is szeretnék, ha minél több gyermekhez eljutna darabunk!

A pázmándi tűzoltótáborban tartottuk a "Vigyázz a tűzzel" című új tűzvédelmi darabunk főpróbáját igen nagy sikerrel. Jöhetnek a megrendelések, a darab készen áll arra, hogy sok óvodás és kisiskolás ismereteit bővítse a témában!

Végre élőben találkozhattunk Veletek!
Gyereknapra mókát, kacagást hoztunk Játszunk cirkuszt! c. interaktív bábelőadásunkkal.
Köszönjük, hogy eljöttetek!

Mit is csinálhat most a húsvéti nyuszi? Várjátok már, hogy eljöjjön hozzátok is? Nézzétek meg mesémet, kukkantsunk be meseországba! Fogadjátok Ti is éppoly nagy szeretettel, amilyennel készült!

Fogadjátok szeretettel a Farsangi mulatságok c. bábos mesénket, melyet nagy lelkesedéssel készítettük a bölcsis és ovis korosztály számára, de szerintem a kisiskolásoknak is tetszeni fog!
Látogassatok el és kövessétek facebook oldalunkat, hogy minél előbb értesüljetek az eseményeinkről!

Vasárnap délután "A Karácsonyi Angyal" c. bábelőadásunkat tekinthetitek meg a Velencei Önkormányzat szervezésében, a 4. adventi gyertyagyújtás keretében. A mese a csodavárásról és a szeretetről szól, igazi karácsonyra hangoló történet, melyet szeretettel ajánlok a legkisebbeknek.

Vasárnap délután a Velencei Önkormányzat szervezésében történő 2. adventi gyertyagyújtás keretében válik megtekinthetővé "Mikor jön a Mikulás"c. bábos mesém, melyet szeretettel ajánlok Nektek!

© 2021 Éliás Tóbiás bábjáték. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el