Bábtársulatunkról

Utazó bábszínházunk bölcsődés, óvodás és kisiskolás közönségnek ad elő bábjátékokat.

Előadásaink között megtalálható: babaszínház, népmesék, oktató jellegű bábelőadások és interaktív zenés előadások.

 

Találkozz velünk!

A nagyobbacskáknak szóló bábelőadások mellett
a legkisebbeknek fejlesztő foglalkozásokat tartunk a Velencei tó környékén.
Keresd a Bábos Mesekuckó foglalkozásokat Pázmándon, Gárdonyban, Velencén!
A bölcsis korosztályt délelőttönként, az ovisokat délutáni időpontban várjuk szeretettel.

Biró Brigitta

Bábos előadóművész, díszlettervező, író.
Immár 12 éve foglalkozom bábos előadóművészettel.
Ipari formatervező mérnökként díszleteket és bábokat terveztem, majd a Babos Bábos Társulat tagjaként 10 évig jártuk az országot bábelőadásainkkal. Immár az Éliás Tóbiás Társulattal szeretnénk a gyermekeket megismertetni a bábművészet szépségeivel, olyan értékeket adni nekik, amit tovább tudnak vinni.
Bábos Mesekuckó foglalkozásokat tartok a Velencei tó környékén. Meggyőződésem, hogy a gyermekek fejlesztése és e hozzájuk közel álló bábos kifejezési móddal való megismertetése meghatározó a fejlődésük szempontjából. Valósággal szárnyakat ad a fejlődésüknek és az önkifejezési képességeiknek.

Csikós Andrea

Óvodapedagógus, mesebolt vezető. 11 éve töltöm mindennapjaimat a gyerekek között, 2010-től óvó néniként és táborok szervezőjeként, 2017-től pedig baba-mama foglalkozások vezetőjeként és ovisoknak, kisiskolásoknak szóló foglalkozásaim során. 2021-ben csatlakoztam az Éliás-Tóbiás bábjátékhoz, mely nagy öröm a számomra, hiszen mind a gyerekek, mind a mesék szeretete fontos szerepet tölt be az életemben. Meggyőződésem, hogy gyermekeink nevelésében nagyon fontos kérdés, hogy mit adunk a kezükbe, mit mutatunk nekik, mivel segítjük a kiteljesedésüket, hogyan támogatjuk őket a világ megismerésében.

Szórád Annamária

Szociálpedagógus, coach, családkísérő.
Gyerekkoromban az édesanyám, a nagymamáim nagyon sokat meséltek nekem, amiket aztán én az óvodában tovább meséltem a csoporttársaimnak. Ma már a kisfiamnak mesélek, aki hozzám hasonlóan igazi könyvmoly.
Amióta az eszemet tudom, foglalkoztat Természet és az Ember harmóniájának mibenléte, a Lélek működése. Életem során számtalanszor megtapasztaltam, hogy az Anyatermészet és a népmesék bölcsessége, az évkörbe simulva élés vezet és utat mutat. Célom, hogy bátorítsak minden szülőt és gyermeket, hogy akkor is bizalommal merítsen a mesék kincsestárából, amikor jótanácsra van szükség, szív és a lélek vágyik gyógyírra.
2018-ban végeztem el Juhász László pszichológus Mesehős - komplex mesediagnosztikai és terápiás módszer alapképzését, 2021 nyarától Szentkúti Márta mesemondó-terapeuta képzésén merülők el újra tanítványként a mesék világában.

Magyarné Kéri Ágota

Patástárs Élmény megálmodója, gyógypedagógiai és pedagógiai asszisztens

Gyermekkorom óta kísér a kézművesség és a kézzel készített dolgok szeretete. Különös kapcsolat fűz az állatokhoz, a velük való kapcsolatteremtéshez, közös munkához, gyógyításhoz. Célom, hogy olyan segítő legyek aki, ÉLMÉNYT ad át, a kezünk között megformált tárgyak készítése közben, illetve az állatokkal való kapcsolódás során. Mindehhez segítségül hívom a lovakat is és más módszereket, melyekkel feloldjuk a problémákat, majd fel is dolgozzuk azt. Fontosnak tartom, hogy ne csak a gyermekkel foglalkozzunk, hanem vonjuk be a környezetet is hiszen nagy hatással van rá. 

Ahol találkozhatsz velem ->

© 2021 Éliás Tóbiás bábjáték. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el